Produse sănătoase de la RENDER

Dragi pasionați de bucătărit și cofetărit, astăzi doresc să vă prezint o serie de produse ale firmei RENDER, pe care le folosesc de multă vreme și care nu m-au dezamăgit niciodată. Dar până să ajungem la descrierea lor propriu-zisă, permiteți-mi, vă rog, să vă povestesc puțin despre companie și viziunea sa asupra produsului care ajunge pe mesele noastre, ale consumatorilor.

Datând din 1996, Render are ca obiect de activitate importul și comercializarea de uleiuri și grăsimi vegetale care nu sunt obtenabile din resurse naționale, precum: ulei de măsline, ulei de palmier, cacao, ulei de cocos organic și oferă produse de cea mai bună calitate. Este unul dintre principalii furnizori de uleiuri și grăsimi la nivel național.

RENDER a devenit reprezentantul Kempas Edible Oil în Romania. Din anul 2000, compania colaborează cu Cargill Malaysia, primind exclusivitate din partea acestuia pentru piața românească. RENDER a devenit reprezentant Nutria în Romania, oferind pe piața noastră uleiul de măsline Ionis.

De-a lungul anilor, compania a depus toate eforturile pentru a răspunde cât mai bine cerințelor pieței, aducând în prim-plan respectul față de interesele clienților săi. A introdus, de fiecare dată, în circuitul alimentar numai produse sănătoase, lipsite de conservanți și ingrediente care urmăresc doar aspectul produselor.
Astfel, sunt oferite consumatorilor numai produse naturale, de o calitate superioară, obținute prin cele mai moderne procedee în condiții de protecție a mediului, contribuind astfel la ridicarea standardelor calitative ale producției autohtone, prin aprovizionarea ei cu materii prime de o calitate testată și menținută de-a lungul timpului.

Produsele importate și comercializate de RENDER sunt superioare din punct de vedere calitativ, naturale și sunt însoțite de certificări internaționale, cum ar fi ISO 9001, ISO 9002, ISO 14.000, HACCP, HALAL, KOSHER etc.

Bun, acestea fiind spuse, vă prezint, în cele ce urmează, o parte dintre produsele pe care le puteți achiziționa de la RENDER:

ULEIUL DE PALMIER OLINA

ulei-de-palmier-olina-3l

Olina este un ulei natural, rafinat, obtinut 100% din ulei de palmier, produs în Malaysia de către concernul american Cargill.
Olina este partea lichidă a grasimii de palmier, rafinată și complet dezodorizată, cu multe caracteristici care îl recomandă ca fiind un produs care înlocuiește cu succes uleiul de floarea soarelui sau orice alt ulei comestibil sau untura utilizate în mod tradițional.

Dintre aceste caracteristici cele mai importante ar fi:

 • Fără colesterol, un produs sănătos;
 • Complet dezodorizat, fără gust sau miros, nu influențează gustul produselor prăjite în el sau a celor care intră în contact cu el;
 • Conține vitaminele A, D și E;
 • Temperatura de fumegare este de 230°C, ceea ce permite folosirea acestuia la prăjit intens, având o rezistență ridicată la fumegare, putând fi utilizat la mult mai multe prăjiri decât uleiurile tradiționale, fără să ardă produsele prăjite în el;
 • Nu spumează, iar produsele prăjite absorb o cantitate mai mică decât în cazul celorlaltor uleiuri.

ULEIUL DE MĂSLINE EXTRAVIRGIN IONIS

Este obținut prin presarea măslinelor și filtrarea uleiului rezultat, operațiune efectuată fără tratamente termice sau chimice. Este cel mai sănătos din gama uleiurilor de măsline și păstrează cel mai bine aroma măslinelor din care a fost obținut. Există și o categorisire a acestora în funcție de aromă (gust), respectiv zonă. Aciditatea sa este de max. 0,8%.

Datorită conținutului mare (aproape 90%) de acizi grași nesaturați (10% fiind omega 6 și omega 3), contribuie la scăderea colesterolului LDL.
De asemenea, conține vitaminele A, D, E și K, solubile în ulei, care nu se distrug la gătit și au un efect puternic antioxidant asupra celulelor din organism, încetinind procesul de îmbătrânire.

Brand-ul IONIS este un brand renumit în Grecia, un produs de o calitate excelentă, ambalat în diferite gramaje.

Se folosește la salate, la gătit diverse preparate culinare și la prăjit.

Uleiul Ionis cu arome (busuioc, oregano, ardei iute sau lămâie) oferă o savoare deosebită preparatelor, eu îl ador pur și simplu.

SUN CHLORELLA “A”

sun-chlorella (1).jpg

Chlorella  este una dintre cele mai uimitoare surse alimentare de pe planeta noastră:

 • Este o microalgă monocelulara (are o mărime de 2 – 8 microni), conține un nucleu și multă clorofilă;
 • crește în apă curată, în special în zona ecuatorială;
 • are aproximativ aceeaşi dimensiune ca o celulă a sângelui uman;
 • are culoare verde datorită continutului mare de clorofilă;
 • este una dintre cele mai simple forme de viaţă, care a apărut în urmă cu cca 2 miliarde de ani, a supraviețuit tuturor convulsiilor naturii și a rămas neschimbată până în prezent;
 • conţine toți nutrienții necesari organismului uman: vitamine (toate vitaminele B cunoscute, inclusive B12), Vitamina C si E, macrominerale (Ca, Mg, Zn,K și multe altele), acizi grași esențiali (Omega 3 și 6 inclusiv GLA), proteine complete de înaltă calitate (peste 58 %), acizi nucleici (ARN şi ADN), betacaroten, precum şi un vast spectru de fitochimicale (clorofila etc).

Sun Chlorella “A” contine nutrienții care se regăsesc în legumele verzi și galbene cum ar fi: aminoacizi esențiali, proteine, minerale, vitamine, clorofilă și caroten.

Mai mult, conține 60% proteine, ceea ce nu se găsește în aproape niciun alt aliment.  Sun Chlorella “A” conține un nivel ridicat al factorului de creștere (C.G.F.), datorită modului de cultivare utilizat de Sun Chlorella Corp. Este ușor digerată și asimilită de organism, având în vedere tehnologia unică și brevetată de Sun Chlorella, care sparge până la 95% din pereții celulari ai clorofilei.

Bun, dragii mei, cam acestea au fost informațiile pe care am ținut să vi le transmit în legătură cu RENDER, o companie serioasă, cu produse minunate și respect față de client.

În speranța că v-au fost utile informațiile de mai sus, vă invit să gătiți alături de mine cu aceste produse minunate care vă garantează reușita rețetelor. Gustul preparatului final va purta mereu, în opinia mea, amprenta calității materiei prime folosite, așa că a renunța la calitate nu presupune decât înregistrarea unor dezamăgiri culinare, ușor de evitat dacă alegem produse bune. RENDER oferă toate aceste calități. Nu doresc să închei fără a vă îndemna să vizitați și site-ul companiei, unde veți putea obține și mai multe informații detaliate despre produse și de unde le puteți achiziționa: https://www.produsesanatoase.ro/ .

37293346_668357143499331_8661799582524506112_n

Cu drag,

MousseAdina