Dulcis Temptationem

Cum zicea Oscar Wilde ”I can resist everything except temptation”, cam astfel mă raportez eu la dulciuri, dar mai ales la tot ce conține factorul serotonină întruchipat în ciocolată, în toate formele ei. Dacă există o divinitate a dulciurilor, în accepțiunea mea aceea este Zeița Ciocolatesa :). De la varianta ei albă la variantele ”bronzate” ce pot ajunge chiar la 99% conținut de cacao, toată gama aceasta este tot ce îmi pot imagina eu mai bun ca materie primă pentru a da naștere deserturilor create pentru cele mai diverse și chiar exclusiviste ocazii.

Și, așa cum zicea Paulo Coelho în romanul meu preferat, Alchimistul, ”You will never be able to escape from your heart. So it’s better to listen to what it has to say”, așa procedez și eu. Venerez ciocolata și o utilizez în aproape tot ceea ce creez.

În acest capitol vă voi prezenta o parte dintre creațiile mele și poveștile lor însă, având în vedere că acestea sunt ”piese de muzeu” unicate, create din sursa de inspirație de moment și neurmând rețete precise așa cum este cazul în cofetărie, prefer să mă rezum la a vi le prezenta, fără să vă încurc planurile în bucătărie.

Puteți să-mi scrieți în orice caz dacă vă interesează ceva anume și vă voi îndruma cu mare drag.

Cu drag,

MousseAdina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s